کارگاه آموزشی نمایندگان دفاتر نمایندگی بیمه ایران شعبه ممتاز اسلامشهر

کارگاههای آموزشی تحت عناوین 1- بیمه شخص ثالث 2- بیمه بدنه ،با شرکت 120 نفر ازنمایندگان دفاتر نمایندگی بیمه ایران شعبه ممتاز اسلامشهر در سالن همایشهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار گردید.

۲۳ آبان ۱۳۹۵ | ۱۱:۰۴ کد : ۴۵۹ اخبار
تعداد بازدید:۱۶۱۱

کارگاههای آموزشی  تحت عناوین 1- بیمه شخص ثالث 2- بیمه بدنه ،با شرکت 120 نفر ازنمایندگان دفاتر نمایندگی بیمه ایران شعبه ممتاز اسلامشهر در سالن همایشهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار گردید.

این کارگاه با همت  اداره کل برنامه ریزی و امور اقتصادی دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر؛طی 2 روز در تاریخ 27 و 29 مهرماه 1395 با حضور 120 شرکت کننده جهت بالابردن سطح دانش و اطلاعات لازم مخاطبین فوق ، در این واحد دانشگاهی  برگزار گردید .