برگزاری دوره های حسابداری تخصصی

برگزاری دوره های حسابداری تخصصی ویژه دانشجویان حسابداری و مدیریت توسط اداره کل برنامه ریزی و امور اقتصادی دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

۲۳ آبان ۱۳۹۵ | ۱۱:۱۴ کد : ۴۶۱ اخبار
تعداد بازدید:۶۹۱

اداره کل برنامه ریزی و امور اقتصادی دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر با مشارکت موسسه حسابداری سپهر ایرانیان،نسبت به برگزاری دوره های حسابداری و تخصصی  ویژه دانشجویان  دانشکده مدیریت و حسابداری و سایر مخاطبین علاقمند با عناوین ذیل مبادرت نموده است:

1-حسابداری ویژه بازار کار

2-حسابداری حرفه ای

3-مدیریت مالی

4- حسابداری داخلی

از علاقه مندان درخواست می گردد جهت ثبت نام به آدرس pec.iiau.ac.ir  (مرکز آموزش های تخصصی واحد اسلامشهر) مراجعه و در صورت داشتن هر گونه سئوال با شماره تلفن 021-56360473 تماس بگیرند. در پایان دوره  گواهینامه رسمی به شرکت کنندگان اعطاء خواهدشد.

***همچنین این اداره کل با مشارکت شرکت بازرسی،مهندسی و صنعتی ایران((IEI  نسبت به برگزاری دو دوره تحت عناوین 1- آشنایی با اصول ومبانی بازرسی فنی 1 ،2- آشنایی با بازرسی تجهیزات صنعتی 1 اقدام نموده که دانشجویان دانشکده فنی و مهندسی می توانند با مراجعه به وب سایت فوق الذکر نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

شایان ذکر است : کلیه دوره های که برای دانشجویان عزیز،برنامه ریزی می گردد،ضمن استفاده ازمدرسین کارآمد وآخرین متد های نرم افزاری مرتبط،تخفیفات ویژه ای نیز در نظر گرفته می شود.